σκοπός της σελίδας

Ο δήμος μας έχει πολλούς πολίτες. Ενεργούς πολίτες. πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν την ανάπτυξη του δήμου. Δεν έχουν όμως που να απευθυνθούν. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση του δήμου δεν λειτουργεί. Όποιος θέλει να καταθέσει προτάσεις, μπορεί να το κάνει μέσα από αυτή τη σελίδα, στέλνοντας μήνυμα στο eleni.mattheou@yahoo.gr και θα αναρτηθεί όπως και η απάντηση του εκάστοτε υπεύθυνου του δήμου. Επιθυμητό βέβαια είναι και οι εκπρόσωποι του δήμου να αναρτούν την δράση τους για να προοδεύσει ο δήμος μας το δυνατόν γρηγορότερα.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

σημαντική παρέμβαση του κ. Μπαλασά (14η συνεδρίαση)

|

Όταν η εμπειρία και η γνώση δημοτικών συμβούλων προστατεύουν τα συμφέροντα του Δήμου


Νομίζουμε ότι αξίζει να κάνουμε μια αναφορά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με διάθεση όχι να μεμφθούμε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Βογιατζή για την ελλιπή εισήγησή του, που αποδεικνύει την έλλειψη ενημέρωσης για τα θέματα 14 και 15 της Ημερήσιας διάταξης, που θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να κάναμε.
Αλλά για να καταστήσουμε γνωστή σε ευρύτερο κοινό, την ουσιαστική παρέμβαση του έμπειρου - στα αυτοδιοικητικά - δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Μπαλασά για τα συγκεκριμένα θέματα, που ανάγκασε τον Αντιδήμαρχο να αποσύρει τις εισηγήσεις του.
Εισηγήσεις που δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει, καθόσον τυχόν  ψήφισή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο ή θα κρινόταν έωλες και άρα άκυρες  από τα ανώτερα ελεγκτικά όργανα ή στη χειρότερη περίπτωση θα οδηγούσαν σε λανθασμένη εκποίηση δημοτικής περιουσίας.
Αλλά ακούστε το συγκεκριμένο ηχητικό απόσπασμα από την συνεδρίαση και διαμορφώστε άποψη για την σημαντική παρέμβαση του κ. Μπαλασά (πατήστε το play):


Ακτιβιστής

Αναρτήθηκε από ivan on 26.8.11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου